Det var en helg med många härliga stunderDet har varit fullt med händelserika veckor i Värpinge IF. Allt från imponerande verk av videos av verksamheten, läckra hopp i Parkouren där inget visar sig omöjligt medan Zumban med dess ledare samt deltagare visat sin passion med musiken i bakgrunden.

Denna helg fick vi två väldigt roliga händelser. Basketen med flickorna var på cup i Eskilstuna och där imponerande truppen stort. För fotbollen så kom den allra första segern i ett seriespel där 10 mål levererades på Skånevallens IP.

Vi börjar med det första.

Vilket var basketen. I gruppspelet blev det tre raka segrar och där kan vi gärna lägga till en spännande avslutning i gruppen mot Huddinge som gick till sudden. Helt plötsligt var laget i slutspel och mot EOS från Lund kom man nästan ikapp då tjejerna förlorade med 1 (!) poäng. Hur det än slutade gjorde laget sina första matcher mot jämnårigt motstånd och det var inget dålig start.

Den andra händelsen denna helg var fotbollens första seger i ett seriespel. Hela 10 mål gjordes av Värpinge IF P-05/06 mot Uppåkra IF P-05. Slut resultatet blev 4 - 10.

Kommentera här: