#Spc14 - Foldern ute och nu går det att anmäla sig!

 

Vad är Sportcamp?
Precis som det låter! Vi provar på så många olika sporter/aktiviteter vi kan under en sommarvecka. Bland våra unga ledare finns gott om kännedom om de flesta sporter och vi bjuder även in experter inom vissa specifika aktiviteter en eller två gånger i veckan.

Mer än bara idrott!
Precis som tidigare somrar kommer vi att ha så roligt som möjligt genom att utöva så många sporter, lekar och spel som möjligt samt åka på utflykter till bad eller härliga sevärdheter. I år tänker vi dessutom utöka våra aktiviteter inom natur och kultur.

Nya element
Nytt för i år är att vi kommer att lägga till de nya elementen Kultur och Natur i Sportcamp. Vi har inlett ett samarbete med kulturföreningen MACCS.ma som specialiserar sig på bl.a. akrobatik, cirkus, dans och yoga. Vi hoppas att de kommer tillföra en massa nya roliga saker till sommarens Sportcamp!

Hela sommaren
Sommaren 2014 erbjuder vi gemensamma Sportcamp-veckor under juli månad (v. 28-30) för alla barn i Lunds kommun. Vi transporterar barnen till en bestämd plats där vi håller Sportcamp med dem och sedan transporterar vi hem dem på eftermiddagen. Alltså kan man träffa nya kompisar från hela Lund under dessa veckorna!

Exempelvis kommer vi att ha ledare stationerade på en busstation i varje by/stadsdel. Ledarna åker in med barnen till en samlingsplats där vi har Sportcamp i vanlig ordning. På eftermiddagen ser ledarna till att barnen kommer tillbaka dit de åkte från på morgonen.

Tider
Sportcamp-dagen startas med en gemensam samling 09.00 och avslutas 15.30. Det finns ledare på plats före och efter dessa tider så det finns möjlighet att lämna barnen från 08.15 och hämta barnen fram till 16.30. Exakt samlingsplats bestäms närmare inpå sommaren.

Säkerhet 
Samtliga deltagare är försäkrade via Folksams idrottsförsäkring och det kommer finnas ledare utrustade med mobiltelefon. Vid behov av sjukvård finns alltid bil tillgänglig samt ledare som kan följa med. I tillfälle av vårdbehov kontaktas alltid föräldrar.
För att kunna genomföra kolloveckorna så välplanerade som möjligt vill vi redan vid er anmälan få uppgifter om barnens:
- simkunnighet
- allergier (exempelvis gällande mat, djur etc.)
- PUL (Person Uppgift Lagen), om barnen får vara med på bilder eller inte i vanlig och social media.

Vad kostar det? 
750:-/vecka (åk. F-5). I avgiften ingår förutom alla aktiviteter, inträden (bad etc) och utflykter, förmiddagsfrukt, lunch (hemlagad husmanskost), mellanmål, vattenflaska samt tröja. Deltagare får även 20 % rabatt på Intersport Nova Lund (ett tillfälle). Kolloveckorna under vecka 25 är bara fyra dagar och kostar därmed 600:-.

Veckorabatt 
Anmäler man sig till mer än en vecka har man 15 % rabatt på anmälningsavgiften för den andra veckan och 30 % den tredje veckan. Anmäler man sig till ännu fler veckor diskuteras prisförslag med oss.

Syskonrabatt
Anmäler man flera syskon får man 15 % rabatt på anmälningsavgiften för barn nummer två och 30 % på barn nummer tre.

TILL ANMÄLAN! (EXTERN LÄNK)
Alla som anmäler sig och betalar senast 10 april garanteras plats. Därefter är det begränsat antal platser.

Frågor
Har Du några frågor eller önskas mer information kontaktar du oss på kansliet: 
0762-98 25 77

Följ händelserna vart du än går 
Om ni känner för att följa vad som händer under så kan det göras via våra sociala medier. Exempelvis Facebook där en uppdatering kan komma närsomhelst. 

Facebook
Twitter
Instagram
TILL FOLDREN FÖR SOMMARENS SPORTCAMP!

 

Kommentera här: