Egils hörna: Det blev något speciellt

 
Ja, det var något specielt med den där fredagsmatchen. Vilket det brukar vara.... jag vet inte riktigt varför ... men det brukar vara så... Kvällen med dem dära speciella ljusen vid planen, höstlukten av vått gräs och känslan av att göra allt man kunde plus lite extra var där. Det var fotboll helt enkelt och ren njutning rättare sagt. Dock fick vi även uppleva något unikt. En engångsförteelse av två ting. Ett vet jag redan nu. Men, som Henrik Larsson sade en gång i tiden; "Bollen är rund". 
Idag så är det ny match på schemat och det är mot Dalby GIF. Det är sista matchen i serien för P05 och jag kan bara instämma med att det är tråkigt med så få matchen som det har varit i den här serien. Men, vad ska man göra? Inte något som vi kan påverka förutom när det gäller våra matcher och jag hoppas att pågarna är laddade för en bra match idag. 

Vi håller tummarna för en bra avslutning. 


Egils hörna: Mot Furulunds IK P04....

Idag så är det match mot Furulunds IK. En rejäl prövning för pågarna i Värpinge IF P04/05 och jag hoppas att det blir en lärorik match för gänget som är kallade. Vi har annars en fredagsmatch för ovanlighetens skull och på något sätt så brukar dem här matcherna om fredagarna vara speciella. Dem är det. Nu får vi se hur dagens blir. 


Innesäsongen

 
 
Med bara några träningar och matcher kvar för utesäsongen så är tider samt cuper inskrivna på hemsidan. 

Vi kommer skicka kallelser väldigt tidigt gällande inomhuscuperna på grund av dess populäritet. Så det är först till kvarn. 

Vi har träningarna inomhus på onsdagar, torsdagar och söndagar. Med Fågelhallen och Bollhuset samt utomhus under denna period. 

Klicka fram till kalendern

Till Värpinge IF Fotboll