"Vi hoppas vidare"

Hej allihop!

Sportlovet är nu över - för den här gången - och sedan i måndes så har vi kört på som vanligt.

***

Jag hoppas att ni har hade en trevlig tid under "semesterveckan" och det har varit härligt att se deltagarna heltaggade sedan vi körde igång. 

***

Alltid kul de!

***

Under veckan så startade vi en artikelserie som heter "Vad finns på Väster" .. Vi började med House of Me och är ni intresserade så är det bara att höra av er. För det kan vara vad som helst om ni skulle vilja nämna något. Maila bara redaktionen@varpingeif.se så fixar vi det.

***

Idag är det onsdag och det betyder fotboll på Väster....

***

Vi kör som vanligt i Fågelhallen och ni är såklart varmt välkomna. 

***

Det gäller även till vår träningsmatch den 16 mars mot Linero IF på det nya konstrgräset. Så det blir fotbollens andra prövning på det underlaget.

***

      
 

***
Vi hoppas vidare

***

Vi höres!

//
Egil Wingbro.

"Vad finns på Väster?": House of Me

Från och med idag så är det dags att börja med en artikelserie som kommer att handla om vad som finns på väster. För frågan har kommit många gånger - Nu gör vi ett försök!

Först ut i denna serie är:

House of Me!

Vi som driver House of ME heter Michele och Emilie och vi har i flera år drömt om att öppna en inredningsbutik tillsammans.

Hösten 2011 fick vi vår chans att förverkliga denna dröm, då en butikslokal på Trollebergsvägen 32 låg ute för försäljning. För oss var det lite av ett omen då vi har starka kopplingar till huset, eftersom en av lägenheterna varit i vår familjs ägo sedan det byggdes och vi har båda bott i lägenheten vid olika tidpunkter. Vi är sedan flera år västerbor och brinner därför särskilt för detta område.

I vår butik säljer vi en blandning av gamla och nya ting, inredning, vintagekläder, väskor och presentartiklar. Här finns även ett litet café där man kan ta en kopp te eller kaffe och njuta av en god bit choklad. Vår vision är att House of ME ska vara en oas och mötesplats på väster och vi anordnar därför även olika events i butiken, så som kakfatsbygge, stickcafé och vernissage. Vi har även inlett olika kreativa samarbeten med lokala designers och konstnärer.

Parallellt med butiken driver vi även en webbutik där delar utav vårt sortiment finns. Vi har även en hemsida www.houseofme.se och finns även på Facebook.

Välkommen att besöka oss!

Michele & Emilie